Omplasseringer

Nytt hjem ønskes til en 12 mnd. gammel hannhund.

Apollo kom tilbake til oppdretter, og leter nå etter en familie han kan dele hverdagen med.
Vi ønsker først å fremst å finne noen som kjenner til rasen, og har hatt Borzoi før. Eller i det minste en annen mynderase.

::: Bodarov Apollo, 12 mnd. :::
(DK NO CH Fils du Vent du Grand Fresnoy x DK NO CH Fujarka Stepowy Goniec)

Søker etter det perfekte hjemmet med masse kjærlighet og tid. Vi ønsker først og fremst et hjem, der han kan være “alenebarn”. En familie med større barn, eller noen som kan ha ham med på jobb. Han trenger noen rundt seg for å trives, men kan være alene noen timer på dagen.

Han er en glad, smart, kosete, nysgjerrig og morsom gutt. Vant med å gå løs og flink på innkalling. Vant med små hunder og katter. Lav på rangstigen og veldig glad når han har noe å gjøre. Inne er han rolig slik en mynde skal være. Med flott silkemykt, krøllete pels!

Han kan godt stilles, da han ser lovende ut til det også. Mor er bl.a. Norges mestvinnende Borzoi i 2017 og vinner av myndespesialen i Trondheim 2017.

Han er frisk; nylig helsesjekket med bl.a. blod-, hormon- og urin prøver. Alle med negativ resultat. Ormekurbehandlet, chippet og vaksinert.

Ta kontakt, hvis du tror du har det beste hjemmet til vår Apollo. Eller ønsker mer informasjon. Vi vil gjerne ha besøk av interesserte før eventuell overtakelse.

::: Bodarov Borzoi :::
Katja W.R. Eggers
minpost2007@msn.com
tel. 53224453 / mob. 94425580